Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

 

 

 

 

etusivu

• ponit

muuta

 

instagram

 

Kuusenkerkän katon alta löytyy monta erilaista hevosta, joista jokaisella on oma luonteensa, mieltymyksensä ja erikoispiirteensä. Osa poneista on raisuja, oikeita intoa puhkuvia suorittajia, kun taas toiset tykkäävät enemmän omasta rauhasta ja lempeistä rapsutuksista korvan takaa. On niin maastopolleja kuin hurjia estetykkejä, niin pieniä kuin isoja.

Hevoset asuvat vinokattoisessa vinttikomeroon rakennetussa tallissa. Jokaisella on oma pieni tai vähän isompi karsina jossa on kuivikkeena heinää, jokaisen karsinan perällä roikkuu myös heinäverkko. Naulakoista siististi pakattuna löytyvät hepan ikiomat varusteet, eli ainakin suitset. Päitset ja naru roikkuvat hevosen karsinan edessä, käden ulottuvilla. Tallista löytyy kaikkia tarpeellisia tykötarpeita loimista harjoihin. Talli on suloinen ja viihtyisä, oikea ideaalipaikka monipäiselle keppihevoslaumalle.

 Vaikken enää hevosia aktiivisesti liikuta, niitten kanssa tulee puuhailtua vaikka mitä muuta. Kuvien ottoa sivujen täytteeksi, varusteiden näpertelyä, ja saatanpa joskus maastopolullekin eksyä! Kisaan myös mahdollisuuksien mukaan oikein mielelläni. Netissä hepat ovat erittäin vahvasti mukana menossa, kuten näyttelyissä, jalostuksessa ja nettikilpailuissa. Kasvattamani hevoset merkitään kasvattajanimellä Kuusenkerkän tai KK. Se, että olen kasvattanut hevosen ei välttämättä tarkoita sitä että olen tehnyt sen. Toki tallista lähtee maailmalle myös minun tassuistani syntyneitä hevosia!


hevoset ja ponit

♂ Kuusenkerkän Toiminta-Pommi

♂ Kuusenkerkän Räjähdysaltis

♂ Kuusenkerkän Jumpejoku

♀ KK Barbiturate

 


 
 

©2019 Kht Kuusenkerkkä - suntuubi.com